Stedentrips

Wil je op stedentrip maar geen idee waar naartoe? Laat ik nou net een enorme stedentrip fanaat zijn! Berlijn, Krakau, Parijs, New York, Budapest en zo kan ik nog wel even doorgaan. Op deze pagina deel ik alle artikelen over mijn gemaakte stedentrips.

Schlöss Schönbrunn Vienna

Stedentrip Wenen

Wenen is een ontzettend leuke bestemming als je van geschiedenis, lekker eten en traditie houdt. Ik bezocht deze stad in augustus.

Lees verder »
MAS - Museum Antwerpen

Stedentrip Antwerpen

Als er één stad is, naast mijn woon- en geboorteplaats Amsterdam, waar het voelt als thuiskomen, dan is het wel Antwerpen. De stad heeft het allemaal!

Lees verder »

Stedentrip Maastricht

Maastricht is één van de leukste steden in Nederland als je het mij vraagt. Lees snel verder om heerlijke adresjes voor restaurantjes te weten te komen en meer!

Lees verder »

Stedentrip Edinburgh

De stad waar Harry Potter werd geschreven. Op de een of andere manier voelt lopen in deze stad aan alsof je je in een andere tijd bevindt. Lees snel verder om mijn tips voor dit bijzondere plekje te lezen!

Lees verder »

Stedentrip Ljubljana

Oh Ljubljana wat ben je mooi! Een van de meest gezellige en nog onontdekte pareltjes van Europa. Ik heb hier echt de tijd van mijn leven gehad en kan niet wachten om weer terug te gaan. Lees snel verder waarom!

Lees verder »

Stedentrip Berlijn

Berlijn.. hier moet je in je leven tenminste één keer zijn geweest. Al dan niet twee keer. Een prachtige stad vol geschiedenis. Lees snel verder om te lezen waar ik allemaal ben geweest.

Lees verder »

Stedentrip Liverpool

Liverpool, een stad die door velen vaak wordt overslagen, geheel onterecht! Liverpool is leuk, gezellig en je kunt er goed winkelen. Lees snel verder!

Lees verder »