Reisartikelen,  Review

Pureboo: zo stralend werd je nog nooit wakker!

Een van de items die ik als eerste test wanneer ik op reis ben is het kussensloop. Is deze wel zacht genoeg, biedt het kussen zelf genoeg comfort en ondersteuning, is de stof niet te stug, is de sloop wel fris? etc. Onlangs bracht ik een bezoekje aan het zonnige Valencia en kreeg ik een setje kussenslopen mee van Pureboo. Wat een feest om op je eigen kussensloop te slapen op reis, een waardevolle toevoeging aan je reiskoffer als je het mij vraagt. Waarom? Je leest het hieronder.

Tot voorkort sliep ik nog op een “gewoon” katoenen kussensloop, dat een goede sloop een hoop kan doen voor je huid en haar, dat wist ik eerlijk gezegd niet. Pureboo ontwikkelt kussenslopen gemaakt van 100% natuurlijke bamboevezels, en zoals je misschien wel weet is bamboe een van de meest duurzame materialen die er bestaat. Ook nog goed voor het milieu dus! Overigens heeft Pureboo naast de kussenslopen ook andere producten in haar assortiment, waarover later meer.

Ik kreeg het Nude Rose en Copper kussensloop toegestuurd. Ik ben helemaal gek van het roze kussensloop en het combineren van verschillende kleuren staat heel gezellig in de slaapkamer. Binnenkort kun je de reiszakjes ook bestellen, ideaal wanneer je de slopen meeneemt op reis, zo blijven ze netjes en schoon. Doordat de slopen heel zacht zijn, dit komt door de natuurlijke bamboevezels, beschermen deze je haar en huid tijdens je slaap. De bamboestof draagt overigens het OEKO-TEX keurmerk, dit betekent dat de stof helemaal veilig is voor de huid. Ook is de stof hypoallergeen en het heeft een antibacteriële eigenschap waardoor ook mensen met een zeer gevoelige huid en/of allergie heerlijk slapen op dit kussensloop. Ik heb last van beiden dus dit was een mooie bijkomstigheid. En oja, had ik al verteld dat de stof zacht is? En als ik zeg zacht dan bedoel ik ook écht zacht! Ook zat er een schattig oogmasker in mijn pakketje wat het plaatje helemaal afmaakt. Ik voelde me net een prinses op een roze kussensloop met een lila oogmasker op. 

Ik heb de kussenslopen als zeer positief ervaren en dat doe ik nog steeds. Niet alleen zijn ze een feestje voor het oog, ook mijn huid voelt er zachter door als ik wakker word en mijn haar wordt gedurende de week minder snel vettig. Ik vind het prettig dat de stof ademt waardoor je een minder plakkerig gevoel hebt, zeker in een land als Spanje is dit een dikke plus!

Pureboo slaapmaskers
Bamboekussenslopen Pureboo

Onderstaand nog even de voordelen van de Pureboo kussenslopen op een rij

  • ademende stof
  • beschermt het haar en voorkomt haarbreuk
  • zacht voor de huid
  • minder snel last van vet haar
  • antibacterieel

Ik noemde het net al even. Naast de kussenslopen heeft Pureboo nog meer toffe artikelen in haar assortiment. Van kleurrijke scrunchies, dekbedovertrekken, haarborstels tot slaapmaskers en meer. Nu ik merk dat slapen op een bamboe kussensloop daadwerkelijk iets doet voor je huid en haar wil ik eigenlijk nooit meer iets anders. Dat deze slopen voortaan dus altijd meegaan op vakantie is een feit!

Op zoek naar meer fijne reisartikelen? Kijk dan even op deze pagina

Ik ontving de kussenslopen en het oogmasker van Pureboo in ruil voor een artikel en content. Je leest echter mijn eerlijke mening over deze producten.  

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: