Bremen Germany

Hoe het begon

Van jongs af aan zocht ik regelmatig naar een hobby die bij me paste. Naar mate ik ouder werd, merkte ik dat dit steeds lastiger werd. Waar kom ik m’n bed voor uit en waar word ik vrolijk van? Allemaal vragen die ik tot een paar jaar terug lastig vond om te beantwoorden.

Een van mijn moeilijkste vakken op de middelbare school was Nederlands. En toch koos ik ervoor om communicatie te gaan studeren. Dit bleek een van m’n beste keuzes te zijn. Ik leerde allerlei nieuwe vakken en ontwikkelde mezelf op het gebied van taal. Ik begon schrijven leuk te vinden en er ging een wereld voor me open.

Ik was 20 toen ik mijn eerste grote reis maakte, zes weken banjeren door Azië, van Singapore tot Shanghai, ik had de beste tijd van m’n leven! Toen ik een aantal jaar later bijna twee maanden door Japan reisde wist ik het, ik begin m’n eigen blog! Alles wat ik hier meemaak wil ik met anderen delen en later zelf op terug kunnen kijken. Een soort “openbaar dagboek”. And this is how it al started ..

Over mij

Hoi! Ik ben Indra, 28 jaar, geboren en getogen in Amsterdam en het gezicht achter deze website. Ik heb tot late leeftijd nooit echt hobby’s gehad of sporten beoefend en wat reizen betreft ben ik – al vind ik zelf – een laatbloeier. Ik stapte op mijn 17e voor het eerst in een vliegtuig. En op mijn 24e maakte ik mijn eerste echte grote reis. Sindsdien ben ik niet meer weg te slaan van websites als Skyscanner, Expedia etc.

 

Ik maak minstens één keer per jaar een verre reis. Meestal in mijn favoriete continent; Azië. Ook ga ik graag op stedentrip, het liefst naar de wat onbekendere (nog niet erg toeristische) plekken. Ik ga linksaf waar de meesten rechtsaf gaan. 

 

Op Flywithin deel ik mijn bevindingen met jou. Waarbij de focus ligt op betaalbare, bijzondere accommodaties, koffietentjes en minder bekende plekken. Reis je mee?

Veluwe Posbank

Waarover kun je lezen op mijn website

Vervoer

Ik zoek voor jou uit wat het beste vervoermiddel is per bestemming.

Kosten

Reizen met een budget hoeft geen belemmering te zijn.

Accommodatie

Ik test de leukste accommodaties voor jou uit.

Locatie

De mooiste bestemmingen komen aan bod.

Persoonlijk en humor

Humor is belangrijk, dit lees je terug in al m'n teksten.

Gadgets

Toffe en handige reisartikelen, ik tip ze!