Nederland

Nederland mag uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. Ik groeide er op en ik woon er nog steeds met veel plezier. Ook in Nederland kun je goed op vakantie. Winkelen in steden als Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Maar ook op staycation op een glamping of natuurhuisje. De natuur in ons landje moeten we ook niet vergeten, in Limburg krijg je de vibes van Frankrijk en in Friesland kun je heerlijk wandelen. En niet te vergeten, de prachtige Waddeneilanden die ons landje rijk is.

Gemiddelde jaartemperatuur: 11ºC

Zomer en wintertijd

Hoofdstad: Amsterdam

Uitzicht over Amsterdam
Nederland
Indra

24H Centrum Amsterdam

Onlangs was ik uitgenodigd door I Amsterdam om de stad te herontdekken met 24H Centrum. Van unieke panden tot historische plekken.

Read More »
Schiedam vanaf het water
Nederland
Indra

Schiedam in een dag

Schiedam ook wel bekend als het Distillers District, ligt tussen Rotterdam en Vlaardingen. Hier kun je varen, lekker lunchen en je leert er alles over gin.

Read More »
Kinderdijk IJsselmonde
Nederland
Indra

Route Kinderdijk Eiland IJsselmonde

Tussen Rotterdam en Dordrecht ligt het Eiland IJsselmonde. Hier vind je op steenworp afstand van de grote steden schitterende natuurgebieden die je te voet of op de fiets kunt verkennen.

Read More »
Veluwe Posbank
Nederland
Indra

Posbank Veluwe

De Veluwe is een bekend begrip en ontzettend populair vakantie- en wandelgebied onder Nederlanders. Ik bezocht de Posbank en vertel je graag meer over mijn ervaring!

Read More »