Samenwerken

Wil je een bestemming of product onder de aandacht brengen? Een review of artikel kan hierbij helpen! Op mijn website plaats ik regelmatig nieuwe artikelen over bestemmingen, accommodaties en reis gerelateerde producten. Daarnaast breng ik mijn artikelen ook onder de aandacht op Instagram en Facebook. Je kunt van mij verwachten dat ik altijd mijn eerlijke mening geef over een product of dienst en dat ik mijn persoonlijke ervaring deel.

Wil je die éne avontuurlijke fietstocht benadrukken, een bijzondere wandeling in de (ongerepte) natuur, dat luxe designhotel of een schattige huisje in de natuur? Ik sta altijd open voor (nieuwe) bestemmingen, ervaringen, verblijven en (duurzame) reis gerelateerde producten. Een samenwerking met mij kan bestaan uit:

Het bezichtigen van- en overnachten in diverse accommodaties zoals o.a. hotels, vakantiehuisjes en B&B’s. Ik deel mijn persoonlijke ervaring in een uitgebreid artikel inclusief foto’s. In het artikel verwijs ik altijd naar de oorspronkelijke aanbieder via een link. Klik hier voor een voorbeeld van een dergelijke review.

Persreizen. Het bezoeken van bestemmingen, uiteenlopend van Nederland naar Europa en verder. Ik schrijf hier vervolgens een uitgebreid artikel over, of meerdere artikelen, en ik plaats diverse berichten op mijn social media kanalen, gedurende de reis. We kunnen de mogelijkheden bespreken.


Social media. Ik werk regelmatig samen met diverse merken en bedrijven die een affiniteit hebben met reizen. Ik licht producten uit op mijn social media kanalen (Instagram + Facebook) via stories en posts. Ik tag hierin altijd de aanbieder en ik gebruik, indien gewenst, hashtags die aansluiten bij het merk/bedrijf. Klik hier voor een voorbeeld van een dergelijke review. 

Heb je een andere samenwerking in gedachten? Laten we samen de mogelijkheden bespreken! Je kunt mij mailen via: info@flywithin.nl. Dan beantwoord ik je aanvraag zo snel mogelijk.

Shibuya, Tokio

Zij gingen je voor